Новият тим шеф на Макларън Андреа Стела демонстрира умерен песимизъм

...
Новият тим шеф на Макларън Андреа Стела демонстрира умерен песимизъм
Коментари Харесай

Стела: Ще се борим за място в Топ 4

Новият отбор началник на Макларън Андреа Стела показва сдържан скептицизъм при представянето на новия автомобил на отбора MCL60 и изясни, че при започване на сезона Ландо Норис и Оскар Пиастри няма по какъв начин да са измежду най-бързите във Формула 1.

„ Мисля, че можем да кажем, че в хода на сезона задачата ни ще е да се установим измежду четирите най-силни тима – съобщи Стела. – Наясно сме с опциите на трите тима в челото и евентуално имаме четвъртата по скорост кола. Но както споделих, в хода на сезона. В кратковременен проект сме реалисти за опциите ни. Подготвяме съществени усъвършенствания по колата още при започване на сезона и те ще ни разрешат да създадем прилична крачка напред. Ние не сме наивни, знаем, че във всеки отбор споделят нещо сходно и се пробват да подобрят представянето си. ”

Стела призна нещо значимо – че малко преди края на зимната пауза в отбора са приели промяна на посоката на развиване на дизайна, което в действителност кара новият отбор началник да е по-скоро черноглед за началото на сезона.
 Макларън подсети за историята си и сподели MCL60 Макларън подсети за историята си и сподели MCL60
„ Като цяло сме удовлетворени от развиването, което постигнахме през зимата на концепциите, заложени в колата ни от предходната година, само че в някои насоки направихме смяна малко преди края на зимната пауза. В кратковременен проект няма да можем да се възползваме от резултатите от тези промени и по тази причина разпореждаме по-големи очаквания на развиването на автомобила в хода на сезона. ”
 Първи контакт сред Макларън и Хонда за доставка на мотори Първи контакт сред Макларън и Хонда за доставка на мотори
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР