Новият световен шампион в тежка категория по бокс Олександър Усик

...
Новият световен шампион в тежка категория по бокс Олександър Усик
Коментари Харесай

Новият световен шампион: Дори не сте видели най-добрата версия на Усик

Новият международен първенец в тежка категория по бокс Олександър Усик беше извънредно благополучен от най-големия си триумф досега в кариерата. По-рано тази нощ украинецът детронира Антъни Джошуа посред британската столица Лондон.

Усик беше считан за новобранец преди конфликта, само че завоюва с единомислещо съдийско решение. По време на целия мач обаче той сподели, че заслужава повече успеха.

Украинецът съобщи незабавно след дуела, че не се е опитал да нокаутира Джошуа и към момента не мисли за възможен реванш.

„ Тази победа значи доста за мен. Мачът се получи тъкмо подобен, какъвто чаках. На моменти Антъни ме притискаше, само че не беше нищо изключително “, сподели Усик след срещата.

„ Не съм имал за цел да го нокаутирам. От моя ъгъл също ми подсказаха да не се пробвам. Треньорът ми сподели „ не “ и аз го послушах и си свърших работата “, сподели още украинецът.

„ Подготвях се доста интензивно от януари насам. Отне ми половин година. Липсват ми децата и желая да се прибера у дома. Сега не мисля за реванш. Дори не сте видели най-хубавата версия на Усик. Мога доста повече “, приключи първенецът.

OLEKSANDR THE GREAT
— DAZN Boxing (@DAZNBoxing)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР