Новият старши треньор на ЦСКА 1948 - Тодор Янчев, даде

...
Новият старши треньор на ЦСКА 1948 - Тодор Янчев, даде
Коментари Харесай

Тодор Янчев: Да наследиш Любо Пенев е голямо предизвикателство

Новият старши треньор на ЦСКА 1948 - Тодор Янчев, даде първо изявление пред клубната телевизия като ментор на “червените ”.

В диалога 46-годишният ментор акцентира, че дълго време се е готвил за този стадий от кариерата си и че е настъпил моментът да застане отпред на “армейците ” в efbet Лига.

Янчев благодари на клубната администрация за доверието и изрази упоритост под негово управление ЦСКА 1948 да продължи със мощното показване, както дотук през сезона, в който под управлението на Любослав Пенев през есента отборът е на третото място в шампионата и доближи до четвъртфиналите в шампионата за купата на страната.

На въпрос за селекцията Янчев отговори:

“Добрите резултати се дължат на положителната селекция от лятото и на положителната работа на старши треньора досега - Любослав Пенев. Ще търсим нови мощни футболисти, които да оказват помощ да достигнем задачите си. Убеден съм, че можем да надградим. ”

Старши треньорът на “червените ” добави, че сигурно е предизвикателство да наследиш на поста легенда като Любослав Пенев, само че той е решен да реализира положителни резултати с ЦСКА 1948

“Да наследиш Любо Пенев е много огромно предизвикателство, само че аз съм от хората, които не се предават елементарно. Надявам се да го заместя по най-хубавия метод и да оправдая доверието на управлението ”, съобщи Янчев.

Той акцентира, че е учил доста и от друго огромно армейски име - оперативния шеф на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов, като общата им работа като старши треньор и помощник-треньор е била скъп опит за някогашния дълготраен капитан на “армейците ”.

“Години наред съм се учил от Стойчо Младенов. Познавам сносно метода му на работа. Ще се опитам и аз да предам своя еднаквост и собствен почерк върху идната работа. Безспорно, когато имаш такава персона край теб, постоянно може да прибегнеш и до съвет. Преди всичко обаче ще разгадавам на личния си опит ”, уточни Янчев.

Той си сложи за цел допустимо най-високо класиране и в efbet Лига, и в шампионата за Купата на България, а също по този начин показа и повече информация за идната зимна подготовка на ЦСКА 1948.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР