Новият старши треньор на ЦСКА 1948 Красимир Балъков заяви, че

...
Новият старши треньор на ЦСКА 1948 Красимир Балъков заяви, че
Коментари Харесай

Балъков при представянето си в ЦСКА 1948: Нямаме нищо против да се стигне до обединение

Новият старши треньор на ЦСКА 1948 Красимир Балъков съобщи, че задачата пред него е тимът да играе съвременен футбол. Той приказва пред медиите при представянето му като ментор на новака в efbet Лига.

" Искам да благодаря на управлението на ЦСКА 1948, че се обърна към мен. Имахме много диалози в два дни, обсъдихме много неща. Това е един млад и перспективен тим, който желае да се интегрира по най-хубавия метод в " А " група. Този план ме заинтересува извънредно доста. Знаете, че към името ЦСКА има доста спекулации. Не считам, че би трябвало да давам отговор на тази тематика. Мен ме интересува да развием тима, това е.

Целта пред нас е във всеки мач да играем по-добър футбол и да търсим действителните цели. Не споделям, че сме в А група да се борим да не изпаднем, само че не споделяме и че ще се борим с грандовете. Жалко единствено, че късно започнахме договарянията и съвсем цялата селекцията е направена, а аз не съм взел участие, само че може да е за положително. До зимата ще проучваме всичко, към този момент разчитаме напълно на фрагмента, който съществува сега. Има едно или най-много две места за привличане на футболист, разговаряли сме по тази тематика. Този футболист е българин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР