Новият старши треньор на Севиля Винченцо Монтела беше официално представен

...
Новият старши треньор на Севиля Винченцо Монтела беше официално представен
Коментари Харесай

Монтела обяви първата си задача като треньор на Севиля

Новият старши треньор на Севиля Винченцо Монтела беше публично показан пред пред медиите. Бившият ментор на Милан подписа контракт до 2019 година с клуба от Андалусия и изрази вяра, че ще реализира доста триумфи на " Рамон Санчес Писхуан ".

" Благодаря на Севиля за опцията, която ми даде. Първата ми цел е да опозная тима. Гледал съм няколко мача през сезона. Харесва ми, че отборът има темперамент и постоянно се стреми да наложи своя жанр на игра ", съобщи Монтела.

" Като футболист съм взел участие в доста дербита и знам какво е чувството. Радвам се, че имам цяла седмица преди мача с Бетис, с цел да приготвя тима. Енцо Мареска доста ми оказва помощ, с цел да навляза в ситуацията. Обещавам колкото се може по-скоро да науча испански, с цел да споделям по-лесно с футболистите и всички останали ", продължи италианецът.

Той добави, че към този момент е разговарял с управлението на клуба за селекцията, както и с халфа Стеван Нзонзи, който желае да напусне. Според Монтела, е изцяло допустимо французинът да промени решението си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР