Новият старши треньор на Левски Петър Хубчев изрази мнение, че

...
Новият старши треньор на Левски Петър Хубчев изрази мнение, че
Коментари Харесай

Хубчев: Левски има крещяща нужда от спортен директор

Новият старши треньор на Левски Петър Хубчев изрази мнение, че „ сините “ имат „ крещяща потребност “ от състезателен шеф. По време на формалното си показване експертът разяснява, че е обсъждал тъкмо този въпрос с изпълнителния шеф на клуба Павел Колев. На запитване дали е направил съответно предложение, Хубчев изясни, е въпросът е внимателен, защото сходна фигура би се явила над него в йерархията.

„ Това е политика, която минимум тук да приказваме. Не мисля, че финансовата политика на клуба би трябвало да се разяснява. Мисля, че има крещяща потребност от човек на поста състезателен шеф или нещо такова “, показа Хубчев. „ Малко ще е времето за подготовка. При всички положения ще е добре да играем с положителни тимове. На 16 юли желаеме да изиграем контрола у нас. Засега няма нищо несъмнено обаче “.

„ Кой може да си предложи някой за шеф.Ние сме говорили с Павел Колев. Има имена, само че отново няма да загатна. Той се явява над треньора. Второ е добре да се резервира в загадка. Най-хубавото за мен в последните мачове е желанието на младите да се потвърдят в този отбор. За мен не напълно на 100 %. Исках малко повече от всички тях,. Но видях мечтани и не на последно място благоприятни условия да се потвърдят. Няма да има човек който да стартира първата подготовка и да има обезпечено място. Ще се опитаме по този начин да го създадем. Всеки да се бори за мястото си. Много са нещата. Но става дума за елементи и те са за съблекалнята. Като имаме поради по какъв начин се развиват нещата в последно време, дано Георги Тодоров да бъде подготвен и да стои наоколо “, съобщи в закачлив жанр Хубчев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР