Новият сезон в италианската Серия А започва този уикенд и

...
Новият сезон в италианската Серия А започва този уикенд и
Коментари Харесай

Началото на сезона в италианската Серия А по MAX Sport през уикенда

Новият сезон в италианската Серия А стартира този уикенд и спортните канали на А1 за втора поредна година ще създадат почитателите на Калчото съпричастни на всички страсти.

Началото на борбите за сезон 2019-2020 ще бъде сложено в събота от 19:00 часа с мача сред Парма и сегашния първенец Ювентус. След като предходната година Кристиано Роналдо и компания завоюваха осма порeдна купа, и през този сезон бианконерите са огромните любимци за Скудетото. Юве се раздели с треньора Масимилиано Алегри, като на негово място застана Маурицио Сари. Звездното попълнение за клуба от Торино през трансферното лято – холандският бранител Матайс де Лихт, се чака да направи своя дебют.

В късния съботен дуел от 21:45 часа главният противник на Ювентус за купата – Наполи, има тежка задача да вземе трите точки в гостуването си във Флоренция на локалния Фиорентина. Двата дебютни мача за сезон 2019-2020 в Серия А можете да наблюдавате директно по MAX Sport 3.
 В неделния ден спортните канали на А1 ще излъчат директно още четири мача. От 19:00 часа по MAX Sport 3 Удинезе приема Милан. Цели три дуела са с начален час 21:45 часа: СПАЛ посреща Аталанта по MAX Sport 1, Рома е хазаин на Дженоа по MAX Sport 2, а по MAX Sport 3 ще се излъчи конфликтът от Генуа сред локалния Сампдория и Лацио.

През уикенда ще се изиграят и мачовете от втория кръг на испанската Ла Лига. В най-интересните дуели Реал Мадрид посреща Валядолид в събота от 20:00 часа, по MAX Sport 4, а Барселона ще търси първите си точки за сезона против Бетис на „ Камп Ноу” в неделя от 22:00 часа в ефира на MAX Sport 4.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР