Новият сезон на “Шоуто на Николаос Цитиридис” току-що стартира, а

...
Новият сезон на “Шоуто на Николаос Цитиридис” току-що стартира, а
Коментари Харесай

Гъмов със собствена рубрика в Шоуто на Цитиридис

Новият сезон на “Шоуто на Николаос Цитиридис” преди малко започва, а изненадите в него от понеделник насам – не стопират. Тематични вечери, доста посетители и непредвидени игри, занимателни обстановки и доста смях радват феновете на bTV всяка делнична вечер от 22:30 ч.

Така да вземем за пример, в първата Comedy сряда се появи чисто новата “много сериозна” графа - “Гъмоотвод”, с основен воин в нея Бранимир Гъмов. Бранимир е нощен надзирател на под земята паркинг, в пенсионна възраст, приветлив, подреден и виновен. Той най-съвестно ще дава отговор на въпроси от фенове всяка сряда, с особено и неподправено възприятие за комизъм. В ролята на Бранимир Гъмов влиза известният артист Станимир Гъмов, който се причислява към шоуто този сезон.



Най-шантавите и запаметяващи се смехове на едни от най-емблематичните театрални функции на артиста Деян Донков - бяха образно демонстрирани персонално от него онлайн нощес. Талантливият артист показа пред водещия, че скоро следва издаването на биографичната му книга.
 Гъмов със лична графа в

 Гъмов със лична графа в

Към Донков се причисли и чаровната актриса от „ Съни бийч “ Боряна Братоева, която с изключение на, че впечатли със “завиден варненски диалект” се оказа и “най-сериозна” в импровизационната игра вид stand-up комедия, в която се оправи отлично. Водещият Николаос Цитиридис, за който стендъп комедията е изцяло естествена среда, застана един до друг с актьорите в тази занимателна игра.
 Гъмов със лична графа в



Днес вечерта е отдадена на Мрежата, а измежду гостите в късното шоу на bTV ще бъдат новата водеща на “COOL…T” Натали Трифонова и певицата Рут Колева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР