Новият сезон на шоуто Като две капки вода“, за първи

...
Новият сезон на шоуто Като две капки вода“, за първи
Коментари Харесай

Toма взриви сцената на „Капките“ с имитация на Данчо Караджов

Новият сезон на шоуто „ Като две капки вода “, за първи път предавано в неделя, стартира стремително с нова порция участници, подготвени да се превъплътят в облиците на разнообразни музикални светила.

В първото издание най-вече аплодисменти и похвали от феновете в залата и пред екрана заслужи рок артистът Тома Здравков, станал прочут с успеха си в „ Мозик Айдъл “.

Тома бе решил да „ влезе в кожата “ на фронтмена на група „ Сигнал “ Данчо Караджов и да извърши емблематичната ария „ Сбогом “. И го направи по великолепен метод.

Самият Йордан Караджов беше измежду присъстващите и също оцени справедливо имитацията на Тома. „ Да не дава Господ Томата да те имитира “, стартира шеговито рок легендата. „ Отново потвърди, че си необикновен реализатор “, добави съществено той.

„ Не чаках такова нещо. Това беше брутална история “, пък не скри възхищението си продуцентът и член на журито Магърдич Халваджиян.

Съвсем предстоящо рокаджията от Пазарджик сграбчи и най-вече точки от феновете, журито, менторите и останалите участници. Абсолютно решителен победител.

Във фейсбук осъществяването на Тома също се радва на доста по-голям интерес и лайкове спрямо другите реализатори. Само можем да чакаме какво ще ни показа Тома и отсега нататък. Със сигурност ще бъде един от любимците за огромната премия.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР