Новият сезон на най-екстремното риалити предаване Игри на волята“ е

...
Новият сезон на най-екстремното риалити предаване Игри на волята“ е
Коментари Харесай

Мирела от "Игри на волята" показа опасна близост с мъжката част от предаването

Новият сезон на най-екстремното риалити предаване „ Игри на волята “ е реалност, а участниците към този момент водят огромната борба, която ще ги води до финалната права. Определено тази година спортистите са много, само че се намират и участници, които също са много забавни персони.

Виж още: Сърбинът, който обича България: Алекса Ерски се трансформира в цялостен любим

21-годишната Мирела Илиева е стихия от страсти, които съумява да овладее с помощта на танците. Сигурни сме, че синеоката хубавица ще успее да се сближи с хора и от двата пола, само че сякаш все още мъжката компания я влече повече.

Виж още: Титлата " Мис бикини 2022 " отива при Дари Радева! Дъщерята на Радев с тяло на модел

В момента тя и някогашната ѝ половинка Лефтеров, с който е в един тим, са в положителни връзки, само че сега към момента не се знае дали ще си останат другари и ще възобновят връзката си. Вече всички участници умерено пускат общи фотоси и по този начин излиза наяве какви са връзките им сега. 

Виж още: Кой е TikTok-ърът от " Игри на волята ": Касим, който реди пъзели за 1 минута

Красивата танцьорка пусна фотоси с част от мъжете в предаването от Боянския водопад. По всичко проличава, че тя е единствената жена измежду тях, като даже и Стратимир от предния сезон също е с тях. Ето на това се споделя състезателен дух. 

Изображение: https://www.instagram.com/mirellailievaa/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР