Новият сезон на На кафе стартира, а на зрителите им

...
Новият сезон на На кафе стартира, а на зрителите им
Коментари Харесай

Гери Малкоданска се завърна в На кафе с нова роля

Новият сезон на " На кафе " започва, а на феновете им прави усещане повече актуализирания интериор, в сравнение с панелистите в студиото. Оказа се, че този път екипът на предаването е заложил на експерти в региона, с цел да преобразят студиото си в нещо в действителност изумително, написа burgas24.bg.

Въпреки че бременната Гергана Малкоданска към този момент не е измежду панелистите в " На кафе ", в действителност всеки работен ден е на работа в шоуто, само че зад кадър. Тя е " отговорна " за красивия фон в студиото на " На кафе ", който прикова вниманието на всеки с изискан усет.

Половинката на Гери Малкоданска - интериорният дизайнер Алекс Ковачев, е аранжирал декора на предаването на Гала. Оказа се, че къдрокосата синоптичка е нагазила много надълбоко в дебрите на специалността на половинката си и персонално е пособия с хрумвания при декорирането.



" Този ефирен сезон съм заложила на работни понеделници и освен, но без грим. Тоест физически не съм на панелската част в " На кафе ", само че пък дружно с Алекс Ковачев и " Elegant Living " аранжираме красиво студиото. И ето … все едно съм там ", радва се Малкоданска.

Припомняме, че Алекс Ковачев е правил и дома на тв водещата Гала, а тяхното другарство датира преди постъпването на Гери в малкия екран. Ковачев е издирван интериорен дизайнер по целия свят, а плановете му са зашеметяващи и отличени с влиятелни награди в региона.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР