Новият сезон на единственото телевизионно предаване за разследваща журналистика у

...
Новият сезон на единственото телевизионно предаване за разследваща журналистика у
Коментари Харесай

В Следите остават: Колцентровете и фаталните последствия за българските младежи, които работят в тях

Новият сезон на единственото телевизионно предаване за проверяваща публицистика у нас – „ Следите остават “ на Българската национална телевизия с създател и водещa проверяващата журналистка Богдана Лазарова – стартира на 27 януари, петък, от 22:00 ч. по Българска национална телевизия 1.

Екипът на публичната телевизия проверява схемата за машинация в част от колцентровете за финансово вложение, основани от години в България, които се оказват откровени финансови пирамиди.

Вече няколко млади българи, работили в такива колцентрове у нас, са екстрадирани, разследвани и съдени в Германия за финансови измами в проведени незаконни групи. Последният беше екстрадиран през месец октомври, като понастоящем следващият юноша чака решението на българския съд да бъде екстрадиран в Германия с европейска заповед за арест. Всъщност българският съд се явява само админ на документите и няма право да прегледа всъщност желае за европейска заповед за арест.

Защо български младежи, работили в колцентрове у нас, са екстрадирани в Германия, разследвани и съдени за финансови измами? Колко още следва да бъдат екстрадирани? Колко милиона, които не са присвоили, ще би трябвало да връщат на немските жители? Каква е схемата на измамата?

Гледайте първата част на следствието – в предаването „ Следите остават “ на 27 януари, петък, от 22:00 ч. след „ Панорама “ по Българска национална телевизия 1.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР