Новият сезон на Един за друг е пълен със супер

...
Новият сезон на Един за друг е пълен със супер
Коментари Харесай

Пищни гърди и красиви крака: ТОП 5 на най-горещите мацки в "Един за друг"

Новият сезон на " Един за различен " е цялостен със супер готини и свежи двойки, а шоуто е единственото нещо в родния ефир, което не се занимава с злословия и подпийнали дупничанки.

В новия сезон има и супер яки мацки, които умерено могат да носят купата " Мис секси ". Ето и едни от най-горещите участнички:

5. Теди

Огън в косите и в очите. Това разказва най-точно Теди, която феновете дефинираха за новата Яница, а Генади – за новия Момчил. Теди е бойна мацка, а и наподобява е много палава.

Виж още: Палома Митева варварин? Певицата чупи камери и втрещи почитатели с поведение 

4. Даяна

Търновската кралица на Един за различен. Даяна е супер мацка, майка е на две деца. Тя е учителка в детска градина и развива детски празненство център и сме сигурни, че бащите са доста щастливи, когато виждат хубавицата. Е, тя обаче има очи единствено за своята половинка – Данчо.

3. Поли

Поли е от село Хубавене и несъмнено ще популяризира родното си място, тъй като тя е в действителност естествено красива. Тя е учителка, обожава децата и мечтае един ден за свои. 

Виж още: Алекса уважи Денис Теофиков на Задушница, след това я тагнаха от дискотека

2. Мария

Тя е от Пловдив. Красива, нежна и би засенчила много от столичните бръмчалки, издържани от спонсори. Тя обаче е тиха и срамежлива, само че пък доста работлива. Заедно с Виолин имат личен бизнес - бургер бар. 

1. Гери

Тя е топ мацката на сезона. Едрогърдата варненка нервира много от феновете, считат я за лигла, само че всички са на едно мнение за нейната осанка, с която поставя в дребния си джоб много от родните инфлуенсърки и моделки.

Виж още: Моника Валериева призна за следващия ремонт по себе си! Ето какво си е направила този път 

Изображение: https://www.instagram.com/daqnka/, https://www.instagram.com/gtbmz/, https://www.instagram.com/mnikolaevaaaaa/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР