Новият сезон на Бригада нов дом“ – шести поред, стартира

...
Новият сезон на Бригада нов дом“ – шести поред, стартира
Коментари Харесай

Калин Евтимов от „Бригада нов дом“ живее с украинка на село

Новият сезон на „ Бригада нов дом “ – шести подред, започва с нова бригада, отпред на която е Калин Евтимов, прочут на феновете от „ Фермата “ 8. Макар атрактивният занаятчия да има голям брой почитателки, изрично отбива мераците им, защото е женен и даже се радва на 5-годишна дъщеричка. Семейството му живее в с. Долна Диканя, където постоянно посреща другари и провежда радостни сбирки.

 

Признава, че животът в малко обитаемо място му е сбъдната фантазия. Пътува да София по работа, само че другояче обича да се любува на спокойствието. Съпругата му е украинка, само че двамата се срещат в Кипър, доста преди войната. Година след първата им среща, подписват брак. След старта на войната в Украйна, новата звезда от „ Бригада нов дом “ съумява да изтегли всички близки на брачната половинка си в България.

 

Новият екранен сътрудник на Мария Силвестър образува първата си бригада под въздействието на собствен другар, който е експерт по вътрешни поправки. В момента работят дружно с татко си. Разкрива, че бригадата му се състои от 6 индивида и всички те вземат участие в предаването, като всеки от тях е мощен в своята област.

 

Не мисли дълго върху поканата да взе участие в предаването „ Бригада нов дом “, защото е уверен, че това ще му донесе единствено позитиви. Разкрива, че с Мария Силвестър се сработили чудесно, защото тя също взела участие интензивно освен като водеща, а и организационно. Съдействала в рискови обстановки, търсела доброволци и се заела с доставките на материали.

 

Най-интересен за него е планът, в който от остаряло учебно заведение, трябвало да създадат дом за 5 дни. Мисията е изпълнена сполучливо, а това, че имат кемпер, който е емблема на предаването, доста им оказва помощ. Мария влиза в ролята на водач.

 

В персонален проект Евтимов признава, че брачната половинка му е най-голямата му поддръжка. Именно тя го насърчила да взе участие във „ Фермата “, което му носи по-широка известност. Твърди, че ще помни до края на живота си това прекарване и е удовлетворен, че стигнал съвсем до финала. Там намерил и другари, с които са близки и до през днешния ден.

 

В аграрното предаване той сподели с изключение на положително сърце, разсъдък и големи качества на балансьор измежду всички интриги и кавги в стопанството. Макар да не съумя да завоюва, натрупал скъп опит, който му носи единствено позитиви.

В свободното си време обича да върви на лов на риба и да кара мотори. Старае се да пътува със фамилията си по света и у нас.

 

Имат доста предложения за посещение през лятото от хора, на които са съумели да оказват помощ с нов дом. Умората от фотосите, които били доста динамични, я усетили чак най-после, когато завършили.

След приключването на работата си по последния сезон на „ Бригада нов дом “, си взима едномесечна отмора, с цел да се възвърне и да се зареди със сили за нови провокации.

Инфо: Уикенд

 

Тагове: Калин Евтимов „ Бригада нов дом “ Фермата 8 Мария Силвестър
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР