Новият сериал на bTV Белези се оказа копие на турска

...
Новият сериал на bTV Белези се оказа копие на турска
Коментари Харесай

Белези - копие на турска сапунка

Новият сериал на bTV " Белези " се оказа копие на турска сапунка, която от своя страна е основана на корейски филм. " Дъщерите на сестрите ", както е заглавието на истинската поредност, се излъчи премиерно при съседите през 2019-а. Първият сезон е от 17 епизода, а втория - единствено от 4. Историята на двете сестри в " Белези " е съвсем като тази, която към този момент са гледали феновете в Турция. 

Сюжетът наблюдава живота на две сестри. Едната живее пищно, до момента в който другата тъне в бедност. Интригата е в това, че по-бедната отглежда племенницата си като родна щерка, до момента в който по-богатата живее с втората си дъщеря в голямата къща на заможния си брачен партньор. Сестрите от второто потомство обаче ще се влюбят в един и същи юноша, в чиято роля е Иво Аръков. 

Зрителите са уверени, че поради динамичния сюжет и другите артисти сериалът ще има огромен триумф и у нас, само че недоволстват, че се излъчва единствено един път седмично, въпреки и по час и половина. Така е сниман и румънският шлагер " Влад "  - неговият първоизточник също е от Турция. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР