Новият селекционер на националния отбор на Черна гора по футбол

...
Новият селекционер на националния отбор на Черна гора по футбол
Коментари Харесай

Хаджибегич: Очаквам победа срещу България

Новият селекционер на националния тим на Черна гора по футбол Фарук Хаджибегич се надява на първа победа в евроквалификациите при утрешното домакинство на България в група " А ".

Двата тима са на дъното на класирането с по 2 точки и без триумф в акцията до момента.

" Резултатите са развой от по-дълга работа. Важно е първо да се подредят всички фактори - да можем да разчитаме на най-хубавите си играчи, да няма травми. Желанието ни е да побеждаваме във всеки мач, само че няма да изпадаме в еуфория или да го приемем като злополука, в случай че успеем или не ", разяснява Хаджибегич.

" Нямам право да кажа, че сме по-добри от българите предвид на актуалната обстановка. Ще бъде значимо по какъв начин ще подходим към мача. Ако успеем да изградим нужната настройка и атмосфера, сигурно можем да се оправим с всеки противник ", добави той.

Специалистът призна, че има отлив на почитатели след неприятните резултати на националния тим напоследък, само че се надява успехите да върнат хората по трибуните
 България - Черна гора @@@
" Можем да излезем от тази обстановка единствено с положителни резултати. Всеки идващ мач е нов късмет и ние би трябвало да го използваме. Не е обикновено да бъдем на последното място. В момента прекосяваме през сложен интервал, само че имам вяра в положителното бъдеще. Смятам, че направихме по-добре подготовка спрямо предходните мачове и чакам победа ", сподели Хаджибегич.

Заради травми от сметките на Хаджибегич отпаднаха централния защитник Жарко Томашевич от Астана (Казахстан) и полузащитниците Марко Вешович от Легия Варшава (Полша) и Марко Бакич от белгийския Мускрон, а под въпрос е Вукан Савичевич от полския Висла.

" Отново имаме някои кадрови проблеми, само че съм уверен, че можем да се оправим. България разполага с положителни футболисти, които играят бързо, само че ние разполагаме с нужните качества и можем да ги надиграем ", сподели още селекционерът на Черна гора. ЕВРО 2020 7 кръг, петък 11 октомври  Черна гора 21:45предстои  България
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР