Новият селекционер на Германия - Юлиан Нагелсман, заяви, че иска

...
Новият селекционер на Германия - Юлиан Нагелсман, заяви, че иска
Коментари Харесай

Нагелсман: Искам да избегна грешките от Байерн

Новият селекционер на Германия - Юлиан Нагелсман, съобщи, че желае да избегне грешките, които е позволил в Байерн Мюнхен. Специалистът дебютира с победа с 3:1 над Съединени американски щати в контролна среща. 

" Имах време да помисля малко и да подредя мислите си за нещата, които се случиха в Байерн. Знам, че направих някои неточности, само че и положителни неща. Така е в живота. Трябва да подобряваш играчите, само че и ти самият като треньор. Важно е да правиш неточности, само че не би трябвало да ги повтаряш. Моята работа в този момент е да направя положителните неща, които сторих в Байерн, само че да избегна грешките ", сподели Нагелсман пред ESPN. 

Той разкри и какво би било триумф на Европейското състезание идната година. " Мисля, че е обикновено, когато си част от даден шампионат, да искаш да го спечелиш. Искаме да спечелим шампионата, само че добър резултат няма да е единствено спечелването му - може би да достигнем до полуфинал или четвъртфинал, а и да играем брилянтен футбол и цялата страна да се гордее с нас. Това също е триумф. Не може да се предвижда в този момент, само че е обикновено всеки тим да желае да завоюва шампионата ". 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР