Новият президент на Българския футболен съюз (БФС) Георги Иванов-Гонзо заяви,

...
Новият президент на Българския футболен съюз (БФС) Георги Иванов-Гонзо заяви,
Коментари Харесай

Гонзо пак ще кани Бербатов в Изпълкома

Новият президент на Българския футболен съюз (БФС) Георги Иванов-Гонзо съобщи, че още веднъж ще насочи покана към огромния му конкурент на конгреса - Димитър Бербатов, да влезе в новото управление на централата. След избирането си на поста на форума, състоял се на 15 март, Иванов предложения Бербатов или член на екипа му да влезе в новия състав на Изпълкома. Тогава това не бе признато от опозиционера. Преди това някогашният нападател на " Тотнъм " и " Манчестър Юн " бе отхвърлил сходна покана от предходния президент на БФС Борислав Михайлов.

Сега новият началник на футбола ни изрази вяра, че въпреки всичко ще организира градивен диалог с Бербатов. Срещата е замислена за идната седмица, защото досега Иванов не е имал време.

" С Бербатов не съм имал диалози, ще го диря другата седмица, като ми остане малко време. Но аз споделих, че всички, които имат качества, могат да работят за положителното на футбола, в това число в БФС ", разяснява Георги Иванов пред БНР.

Той изясни също, че досега не е назначил нито един нов човек в управлението, защото първо би трябвало да бъдат прекъснати договорите на някои чиновници. " Нещата стават последователно, не стават за една седмица - да се трансформират хора, да се приключват контракти. За да назнача някого, първо би трябвало различен да си тръгне. Трябва да се свика Изпълнителният комитет и да стартираме да взимаме значимите решения. Изпълкомът ще гласоподава кои ще са моите заместници. Не съм аз индивидът, който ще го реши. В момента се занимаваме с това - първо да си оправим къщичката ", сподели още президентът на БФС.

Той се отхвърли да пътува с националния тим за шампионата FIFA Series в Баку точно поради незабавните си първични задължения на новия пост.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР