Новият председател на Съвета на директорите на Булгаргаз Иван Топчийски

...
Новият председател на Съвета на директорите на Булгаргаз Иван Топчийски
Коментари Харесай

Новият началник на Булгаргаз: Цената на газа може се оптимизира

Новият ръководител на Съвета на шефовете на " Булгаргаз " Иван Топчийски счита, че цената на газа може да бъде усъвършенствана, предаде Нова телевизия.

Очакванията са още през февруари цените да паднат, но предлагането към момента е в ръцете на отстранения Борд на шефовете, защото новото управление не е влезнало в служба.

Топчийски изясни, че поканата от Българския енергиен холдинг (БЕХ) да заеме поста е пристигнала в четвъртък, ден преди промяната да стане факт.

" Има условия, които демонстрират, че цената сега на газа не е оптимална и сдружението не е ръководено по най-хубавия метод в интерес на публичния интерес. Трябва да се прегледа методът, по който се купува газ, от кои снабдители, в какви съотношения, по какъв начин се пресмятат количества цени, какви цени се оферират от регулатора. Това са нещата, които биха довели до една бърза смяна ", уточни Топчийски.

По думите му се е сформирал доста уравновесен екип с хора с опит в другите стълбове на ръководство в една компания. 

" Има и хора без опит в промишлеността, само че те прибавят спомагателна стойност за това по какъв начин в бъдеще може да се развие още повече активността на сдружението ", сподели още той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР