Новият политик стана собственик на ТВ „Стара Загора” срещу 500

...
Новият политик стана собственик на ТВ „Стара Загора” срещу 500
Коментари Харесай

Слави Трифонов купи телевизия!

Новият политик стана притежател на ТВ „ Стара Загора” против 500 000 лв., Евгени Димитров-Маестрото е началник на медията
Слави Трифонов купи своя телевизия след договорка за 500 000 лв.! Шоуменът-политик е новият притежател на лиценза за лъчение на районната ТВ „ Стара Загора”, оповестява Lupa.bg. Не е учудващо, че медията неотдавна получила и по този начин нужния лиценз за народен ефир. Информацията ни се удостовери и от инспекция в Търговския указател.

Фирмата, която оперира зад телевизия „ Стара Загора”, е „ Статис” АД.

Точно преди седмица – на 10 октомври 2019-а, акционерното сдружение е сменило борда на шефовете и към този момент отпред е един от най-близките хора на Слави – 50-годишният Евгени Маргаритов Димитров - Маестрото.

В управата влизат още 44-годишната Ася Тодорова Тодорова и 47-годишната Диана Димитрова Младенова.

Капиталът на АД-то е 51 000 лв., разпределени в 1500 поименни акции с цена 34 лева, сподели още инспекцията ни. Адресът на компанията към този момент е изменен на София, пл. България 1, НДК, зала 12.

Доскоро зад районната медия стояха близкият до Българска социалистическа партия адв. Дамян Георгиев (51) и журналистката Станимира Димова Димова (50). Засега няма публична информация каква е цената на договорката, само че съгласно спекулациите ТВ „ Стара Загора” е сменила собствеността си против 500 000 лв..

От екипа на Слави Трифонов към този момент анонсираха, че малкия екран ще смени името си на „ 7/8” и по проект би трябвало да започва на 1 ноември 2019-а. Само преди два дни Дългия разгласява във своя фейсбук профил малко промо, което приключва с думите: „ 7/8 TV - силата е истината”. Очевидно има за какво – след партията „ Няма такава държава” шоуменът сътвори и своя телевизия.

Във визитката на ТВ „ Стара Загора” четем, че е национална телевизия със студио в Града на липите и поетите, която с програмата си обгръща необятен набор от тематики, които засягат публика от цялата страна.

Програмата започва през 1996 година. Това е първата осведомителна телевизия, насочена към вести и публицистични излъчвания в Стара Загора и района. Обективно и независимо отразяване на събитията, показване на разнообразни гледни точки по най-актуалните тематики на деня, всичко, което се случва в Стара Загора и района бил фокусът на медията.

Потенциалната публика на телевизионната стратегия на процедура обгръща цялото население на територията на България. Телевизия „ Стара Загора” може да бъде гледана в мрежите на национални оператори като „ Булсатком”, „ Близу”, „ Тракия Кабел”, „ Нетера” и други, както и десетки районни оператори. Програмата се излъчва онлайн в уеб страницата на малкия екран, както и в онлайн каналите във фейсбук и ютуб.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР