Новият политически проект на президента Радев изпусна точния момент да

...
Новият политически проект на президента Радев изпусна точния момент да
Коментари Харесай

Буруджиева:Новият политически проект на Радев пропусна момента да яхне вълната

Новият политически план на президента Радев изпусна точния миг „ да яхне вълната “, защото по думите ѝ това е трябвало да стане по време на митингите през 2020 година Това съобщи политологът доцент Татяна Буруджиева Нова ТВ.

„ Вече е късно и надали партията му би била сериозна опция на политическите субекти сега “, счита още политологът.

Буруджиева акцентира, че ротацията е значим и основен детайл за Борисов, с цел да се види до каква степен той ще се дистанцира от (не)коалицията.

С наближаването на ротацията Борисов стартира да става леко нервозен, тъй като по-трудно ще му бъде да се дистанцира от работата на „ сглобката “, съобщи на собствен ред политологът Ружа Смилова.

Тя добави, че би трябвало да бъде направена оценка на дотук свършената работа на държавното управление на акад. Николай Денков и „ тези министри, които правят работа за България, да останат “.

Относно слуховете в общественото пространство, че българска делегация, отпред с премиера Денков, ще отпътува за Съединените щати, Смилова съзря опит да се пласират министри, които да станат „ несменяеми “ при ротацията чрез утвърждението на Вашингтон.

На въпрос за политическия план на президента Радев тя счита, че на този стадий е малко евентуално президентът да тръгне да го реализира.

От своя страна доцент Татяна Буруджиева акцентира, че ротацията е значим и основен детайл за Борисов, с цел да се види до каква степен той ще се дистанцира от (не)коалицията.

Това посещаване до Съединени американски щати за мен не е разумно, тъй като не е показано пред обществото. Публиката трябваше да бъде готова. Така че най-вероятно хипотезите са две. Първата е, че или са решили нещо в последния миг, или пък нищо не е било несъмнено до последния миг, т.е. дали въобще ще има такова посещаване. Но отново остава неразбираемо за какво се провежда тази аудиенция. Цялата информация по въпроса би била единствено в интерес на държавното управление, в случай че бъде поднесена вярно на обществото, разяснява политологът.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР