Новият наставник на Борусия (Дортмунд) Петер Щьогер не се сърди,

...
Новият наставник на Борусия (Дортмунд) Петер Щьогер не се сърди,
Коментари Харесай

Щьогер: Бих водил Борусия дори само за две седмици

Новият ментор на Борусия (Дортмунд) Петер Щьогер не се сърди, че управлението му предложи договор единствено за няколко месеца до края на сезона. Бившият съотборник на Трифон Иванов в Рапид (Виена) размени уволнения Петер Бос.

“За мен не е проблем, че контрактът ми е пай - съобщи австриецът. - Не се нуждая от контракт до пенсия. Искам в оставащото време до лятото да изградя нещо. Като треньор качествата ти доста бързо се виждат. Бих водил Борусия даже единствено за 14 дни.”

Бос беше изпъден, тъй като Борусия изпадна в сериозна рецесия на резултатите, само че пък Щьогер идва от Кьолн, който е още по-слаб. 51-годишният треньор беше отпред на “козлите” до предишния кръг и остави отбора на последно място без нито една победа и единствено три равенства.
Gestatten, Stöger! Angenehm! pic.twitter.com/9NVcKrkE34
— Borussia Dortmund (@BVB) December 10, 2017

“Ха-ха, сигурно от Дортмунд не са ме избрали поради тези 3 точки с Кьолн този сезон”, съобщи шеговито Щьогер в тази връзка.

“Чакам с неспокойствие да упражнявам тези футболисти. Ще се отнасям към отговорностите си с доста страст и наслаждение. За мен и моя щаб това ще е огромно предизвикателство. Това е изключителна опция - такава, каквото получаваш единствено един път в живота”, добави Щьогер. Бундеслига 15 кръг, събота 9 декември  Борусия (Дортмунд) 1:2краен резулат  Вердер (Бремен)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР