Новият нападател на ЦСКА-София Хеан Бланко даде интервю за колумбийското

...
Новият нападател на ЦСКА-София Хеан Бланко даде интервю за колумбийското
Коментари Харесай

Новият нападател на ЦСКА-София си постави амбициозна цел

Новият нападател на ЦСКА-София Хеан Бланко даде изявление за колумбийското издание Futbol Red, в което приказва за головия си дебют в елита и първия си месец в тима.

" Много съм благополучен, че вкарах първото си попадение още в турнирния ми дебют. За мен е доста значимо да отбелязвам, когато получавам късмет за изява, тъй като би трябвало да отговоря на огромните упования на управлението и почитателите. Доволен съм от тренировките, които организираме, както и от представянето си в контролите. Подготвихме се сносно, имахме мачове със мощни тимове от ранга на Спартак (Москва) и Динамо (Киев). Чувствам се във форма ", споделя Бланко.

" Искам да стана първенец и сме доста покрай това да реализираме задачата. Ще се борим с Лудогорец за първото място. Можем да спечелим и купата, където играем в огромното дерби на България против Левски ", прибавя Бланко.

" С упорита работа и себераздаване мога да реализира доста в ЦСКА-София. Не си слагам никакви тавани. Сигурен съм, че ще вкарам много голове. Не знам какъв брой, само че съм кадърен да осъществявам 15 пъти още напролет. А за какво да не ги направя и 20 ", разяснява Бланко.

" Единствената ми компликация в България е езикът. Много е сложен за учене. Не се оправям добре и с британския, знам много малко. Затова употребявам приложение на телефона, с което си превеждам. Имам обаче упоритостта да науча български най-малко на обичайно равнище ", прибавя колумбиецът.  Верея - ЦСКА-София @@@
" Винаги ми е било фантазия да играя в Европа и когато пристигна предлагането от ЦСКА-София, въобще не се замислих. Директно одобрих. Мога да науча доста нови неща тук. Стъпка по стъпка привиквам с българския футбол. Държавата ми харесва много. Храната е доста добра, няма огромна разлика с Колумбия. Наблягам на ориза, пастата и месото. Адаптирах се и към режима - тук би трябвало да ставам много по-рано заран, в сравнение с в родината ми, само че привиквам без проблеми ", споделя още колумбиецът.

" Все още не съм обикалял из България, само че имам такова предпочитание. Знам, че природата е доста красива. Досега посетих единствено по-големите магазини и молове в София дружно със брачната половинка ми Юлиет. Но отсега нататък желая да прегледам забележителностите ", означи Бланко.

" Тема Спорт "
Първа лига 21 кръг, събота 17 февруари  Верея (Стара Загора) 0:5краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР