Новият нападател на Манчестър Юнайтед Одион Игало няма да пътува

...
Новият нападател на Манчестър Юнайтед Одион Игало няма да пътува
Коментари Харесай

Игало остана извън групата на Юнайтед заради коронавируса

Новият нападател на Манчестър Юнайтед Одион Игало няма да пътува с отбора за подготвителния лагер в Марбея, Испания през днешния ден, поради терзания към ограниченията за надзор за ограничение на епидемията от ковид.

Игало бе притеглен от "червените дяволи " в края на януарския трансферен прозорец от китайския клуб Шанхай Шенхуа и при започване на февруари дойде в Манчестър. Днес мениджърът Оле Гунар Солскяр и неговите ученици отпътуват за няколкодневен лагер в Марбея, само че Игало няма да пътува с тях. Причината е, че от клуба се тормозят, че Англия може да затегне ограниченията за сигурност около свързани с разпространяването на ковид в идващите дни и нигерийският национал да не получи прави да се завърне в страната след края на лагера, защото към момента не са изтекли 14 дни от пребиваването на Игало в Китай.

"Разбира се, че той би желал да пристигна с другите играчи и да ги опознае, само че не желаеме да поемаме този риск ", разяснява Солскяр пред формалния уебсайт на Манчестър Юнайтед. В идващите дни Игало ще води самостоятелна подготовка на клубната база в Карингтън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР