Новият нападател на Байерн (Мюнхен) - Хари Кейн даде първата

...
Новият нападател на Байерн (Мюнхен) - Хари Кейн даде първата
Коментари Харесай

Хари Кейн: Искам да печеля трофеи! Ще ми трябва време да свикна с новия си клуб

Новият нападател на Байерн (Мюнхен) - Хари Кейн даде първата си конференция като състезател на баварците.

Вчера капитанът на Англия записа дебютни минути с новия си тим, само че те не бяха изключително приятни за него, защото Байерн загуби с 0:3 от Република България Лайпциг финала за Суперкупата на Германия.

" Винаги съм желал да се развъртвам и самичък да подвигам летвата за себе си. Ще забележим до каква степен ще ме докара това. В последна сметка желаех да играя на най-високо равнище, да се боря за Шампионската лига и да спечелвам трофеи всяка година.

Идването в Байерн, който е един от най-големите клубове в света, ми дава тази опция. Последната седмица бе много натоварена. За мен това е първи трансфер и преживяването и страстите бяха на двата полюса, само че в този момент съм благополучен, че съм тук. Пожелавам всичко най-хубаво на Тотнъм и на Даниел Леви. Моят фокус в този момент е Байерн и аз желая да оказа помощ на този тим. Прекарах цялата си кариера и целия си живот досега в Англия, тъй че ще ми е нужно време да се привикна.

Всички чакат Байерн да печели шампионата всяка година, само че останалите тимове също се усъвършенстват, тъй че това е предизвикателство. Решението да напусна Тотнъм беше мъчно, тъй като този клуб е в сърцето ми. Аз обаче желая да спечелвам титли и усещам, че това беше подобаващият миг да си потегли. Хората приказват за върха на Шиърър, само че предстоят още много години в кариерата ми. Засега съм фокусиран върху това да оказа помощ на новия си клуб.

100 милиона паунда сигурно са доста пари. Чувствам отговорност да се отплатя за тази сума. Снощи беше необикновено. По време на мача чувах почитателите. Исках да дойда и да печеля, само че не се получи. Няма място за суматоха обаче, тъй като следва дълъг сезон ".
 Байерн (Мюнхен) - Република България Лайпциг 0:3 във край за Суперкупата на Германия
Република България Лайпциг шокира Байерн посред Мюнхен, Кейн отново се размина със спечелването на трофей

" Биквоете " завоюваха Суперкупата на Германия
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР