Новият мениджър на Тотнъм Анге Пастекоглу е набелязал евентуален заместник

...
Новият мениджър на Тотнъм Анге Пастекоглу е набелязал евентуален заместник
Коментари Харесай

Новият мениджър на Тотнъм вече има набелязан заместник на Кейн

Новият управител на Тотнъм Анге Пастекоглу е набелязал възможен заместител на звездата на новия си отбор Хари Кейн и това е Киого Фурухаши, оповестява вестник “Сън ”. Капитанът на Англия е все по-силно свързван с трансфер отвън “Тотнъм Хотспър Стейдиъм ”, като за съществени любимци за подписа му се считат Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед. 
 От Реал не са подготвени да дадат повече от 80 милиона за Кейн, само че ще включат състезател в предлагането От Реал не са подготвени да дадат повече от 80 милиона за Кейн, само че ще включат състезател в предлагането
Именно заради тази причина Пастекоглу, който застана отпред на “шпорите ” единствено преди няколко дни избира да има квалифициран разумен и реален проект за подмяна на капитана на Англия. Той е набелязал своя към този момент някогашен подопечен Фурухаши, с който работеха в досегашния отбор на мениджъра Селтик. Японският нападател бе притеглен от “детелините ” през лятото на 2021-а година против 4.5 милиона паунда и означи впечатляващите 54 гола в 83 мача. Пресата в Англия твърди, че сходен трансфер ще е относително елементарен за реализиране от лондончани, а японецът ще коства единствено към 20 милиона на " шпорите ". 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР