Новият Masterpact MTZ идва с вграден електромер с Клас 1

...
Новият Masterpact MTZ идва с вграден електромер с Клас 1
Коментари Харесай

Schneider Electric пуска първи по рода си въздушен прекъсвач

Новият Masterpact MTZ идва с вграден електромер с Клас 1 на акуратност

Masterpact MTZ е първият въздушен комутатор с вграден електромер с Клас 1 на акуратност за премерване на дейна мощ и енергиен мениджмънт (източник: Schneider Electric)

Ново потомство въздушен комутатор на Schneider Electric прибавя разширени цифрови благоприятни условия към именитите работни характерности и надеждност на гамата Masterpact M, оповестиха от компанията.

Представеният неотдавна Masterpact MTZ е първият въздушен комутатор с вграден електромер с Клас 1 на акуратност за премерване на дейна мощ и енергиен мениджмънт, сертифициран по IEC 61557-12. Устройството носи изгоди като нараснала сигурност, надеждност, успеваемост, резистентност и предпазена съгласуваност и се интегрира изцяло в архитектурата EcoStruxure на Schneider Electric.

Първият вграден електромер с Клас 1 на акуратност икономисва време за планиране и подсигурява спестовност на сила. Освен това са усъвършенствани механичните и електрически характерности, даже в тежки експлоатационни условия. Предвидена е опция за мониторинг и ръководство на прекъсвача през смарт телефон, даже при спиране на зареждането.

Masterpact MTZ уведомява за всички зародили събития и предотвратява претоварването с отдалечен мониторинг в действително време. Прекъсвачът може да се персонализира с цифрови модули за разширена функционалност и непрекъсната работна успеваемост.

Моделът се интегрира безпроблемно в Smart табла, с помощта на вградената Ethernet връзка. Не на последно място, компактните размери на прекъсвача разрешават елементарно надграждане и замяна без потребност от повторна сертификация.
още по тематиката
Енергийната успеваемост се реализира, с помощта на прецизен разбор и оценка на трендовете в потреблението на сила, оптимизация и систематизиране на разноските, прецизират от производителя.

Masterpact MTZ разрешава елементарно възобновяване на разпределителни табла, оборудвани с предходната гама Masterpact, като предлага познатите досега номинален ток, изключвателна опция и размери. Преходът от Masterpact NT/NW към Masterpact MTZ не изисква наново планиране и осъществяване на проби за узаконяване на таблата в сходство с IEC 61439-2.

Персонализацията на Masterpact MTZ с цифрови модули може да се извърши когато и да е и на всички места, с опция за оперативни усъвършенствания без спиране на зареждането или изключване на отбраната. Дигиталните модули за отбрана, премерване, диагностика и поддръжка оферират разнородни варианти за разширение на функционалностите.

Благодарение на софтуера за ръководство и разбор на данните през смарт телефон, се реализира нараснала сигурност и успеваемост. Удобният интерфейс и сигурната връзка през Bluetooth лимитират риска при местна поддръжка, защото се заобикаля директният контакт при разбор и предприемане на дейности.

Masterpact MTZ разрешава бърз обзор, самодиагностика и смяна на защитните настройки, а също по този начин подава информация в действително време за потреблението и качеството на зареждането, симетрията на етапите и положението на мрежата. Дигиталният дневник на сервизните действия Facility Expert дава опция за самодейна поддръжка посредством отдалечени уведомления.

При щета клиентите могат безвредно да възстановят зареждането през смарт телефона си. Важните индикатори (данни от измервания и настройки на защитата) се резервират преди изключването и даже при липса на зареждане, с помощта на NFC връзката, се разпознават аргументите за спирането и се получават указания за включване на прекъсвача и възобновяване на зареждането.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР