Новият клуб Вида – Видин“ заяви своето присъствие с концерт-представяне,

...
Новият клуб Вида – Видин“ заяви своето присъствие с концерт-представяне,
Коментари Харесай

Във Видин вече има спортен клуб по художествена гимнастика

Новият клуб „ Вида – Видин “ съобщи своето наличие с концерт-представяне, което се състоя в залата на СУ „ П.Р.Славейков “. Председателят на СКХГ „ Вида - Видин “ Стефан Цветков поздрави присъстващите и показа, че концепцията да се сътвори клуба е срещнала поддръжка в лицето на популярната Илиана Раева, както и на видинския кмет.
„ Имах прелестна среща с Огнян Ценков, който даде обещание цялостно подпомагане и нещата потръгнаха “ – сподели той. За да стартира активността си клубът, оказват помощ доста и от регионалната администрация. „ Вида – Видин “ е основан на 25 март тази година, а на 27 май е признат публично като член на Българската федерация по художествена гимнастика.
Инж. Асенов приветства учредителите и децата, които упражняват в клуба и сервира приветствен адрес на неговия ръководител от името на кмета на Община Видин Огнян Ценков.
„ Искрено се надявам, че под грижите на своите треньори тук ще надграждат гения си бъдещи звезди на художествената гимнастика, с които всички ние ще се гордеем. Община Видин приема с наслада новия клуб и ще спомага за неговото развиване, тъй като спортът е измежду целите на общинското ръководство “ – е записано в адреса.
Гости на проявата бяха  заместник-кметът на Община Видин инж. Цветан Асенов, регионалният шеф Албена Георгиева и заместител регионалният шеф Лъчезар Попиванов, началникът на Регионалното ръководство на образованието Веселка Асенова, родители на деца от клуба, доста посетители.
След концерта регионалният шеф Албена Георгиева и заместник-кметът инж. Цветан Асенов бяха поканени да връчат грамоти и медали на участниците в представянето. Близо 25 са девойките, записани в новия  клуб, а техен треньор ще бъде Анка Флорова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР