Новият клип на Алек Сандър, в който участва плеймейтката Жанета

...
Новият клип на Алек Сандър, в който участва плеймейтката Жанета
Коментари Харесай

Жанета Осипова и Алек Сандър замесени в голям скандал с клип

Новият клип на Алек Сандър, в който взе участие плеймейтката Жанета Осипова, разпали пристрастеностите. 

Песента се споделя YERBA и е в дует с JUICY J. Не това обаче провокира остри реакции, а мястото, на което е снимано видеото, а точно – Съдебната палата в София.

Във видеото са снимани разголени девойки, които танцуват на фона на емблематични правосъдни знаци. 

Виж още:

Забавлението, което се е разиграло пред очите на Темида, е снимано на 16 февруари. В него дейна роля има плеймейтката и модел Жанета Осипова. 

Самата Жанета разяснява присъединяване си и самото видео по този начин:

„ Ние сме хора от шоубизнеса, вършим неща, които са за развлечение. По никакъв метод не ме тормози визията ми, нито мястото, където снимахме клипа, тъй като въпреки всичко ние сме актьори и се превъплъщаваме в разнообразни облици, в разнообразни функции. Не считам, че сме създали нещо неприятно “.

Виж още:

„ Никога не бях влизала в Съдебната палата. Хората не схващат, че всичко това, което вършим, го вършим за тях, с цел да внесем усмивка в всекидневието им изключително в тези сложни, тежки времена “, сподели още Жанета.

Името на Жанета не за първи път се забърква в сходен скандал. Преди време плейметката се появи по еротично долни дрехи и жартиери пред храм паметника " Св. Александър Невски ".  Тогава имаше доста възмутени консуматори в мрежата, които даже желаеха Осипова да бъде санкционирана.

Виж още:

Според Алек Сандър, който с изключение на реализатор, е и продуцент на клипа, Съдебната палата била употребена преди за фон на банка.

" Недопустимо е! Нямам нищо срещу младежите. Но да има разголени танцьорки, да има шмайзери, да има огнестрелни оръжия, които да се размятат и развяват в храма на българското правораздаване – смятам, че това е естетично неприемливо и от морална позиция, съпоставено с това, че става въпрос за признака на българското правораздаване ",  сподели юрист Марковски. 

" Тази постройка не е просто едно здание в центъра на София. Тази постройка е знак на българското правораздаване ", добавя още той.

Проблем обаче има и другаде – в посланието на песента. Това и още обаче вижте и чуйте в репортажа горе на " Здравей, България ".

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР