Новият клауд инструмент ускорява дигиталната трансформацияНай-динамичните компании вече осъзнават, че

...
Новият клауд инструмент ускорява дигиталната трансформацияНай-динамичните компании вече осъзнават, че
Коментари Харесай

Услуга на SAP пренася HR управлението в облака

Новият клауд инструмент форсира цифровата промяна

Най-динамичните компании към този момент осъзнават, че резултатът от цифровата промяна зависи директно от вниманието към чиновниците, споделят от SAP (снимка: SAP)

Нова услуга на SAP ще разреши на фирмите да трансферират в облака всички свои процеси, свързани с ръководството на човешките запаси (HR), оповестяват от немската софтуерна корпорация.
още по тематиката
SuccessFactorsPeople Central Hub се явява инструмент, който оказва помощ на организациите да опростят и ускорят обработката на HR данни в облачни системи в границите на така наречен цифрова промяна.

Опростявайки консолидацията и интеграцията на данни, фирмите ще могат да дават на своите чиновници нови корпоративни запаси от рода на мобилен достъп до организационни схеми и профили на личния състав, разяснява SAP.

Освен това SAP SuccessFactors People Central Hub ще разреши на бизнеса по-успешно да интегрира корпоративни приложения. В частност, допустимо е обединяване на съществуващите външни системи за ръководство на личния състав с решения на SAP като S/4HANA и Fieldglass.

„ Най-динамичните компании към този момент осъзнават, че резултатът от цифровата промяна зависи директно от вниманието към чиновниците ”, споделя Грег Томб, президент на SAP SuccessFactors. Именно това прави толкоз значим достъпът до огромни данни.

Често обаче, заради остарелите системи, е много мъчно да бъде централизирана информацията, добавя Томб. По неговите думи, SAP схваща основната роля на комфортната интеграция на данните при създаване на интелигентни системи за ръководство на организациите.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР