НОВИЯТ F-MAX – победител в международния конкурс “Камион на годината

...
НОВИЯТ F-MAX – победител в международния конкурс “Камион на годината
Коментари Харесай

България е първата спирка от европейската обиколка на Камионът на годината

НОВИЯТ F-MAX – победител в интернационалния конкурс “Камион на годината - 2019”, е към този момент в България

Новият максимален член от фамилията на FORD TRUCKS започва своето Европейско странствуване от България. Почетната обиколка на F-MAX стартира от Европейската столицата на културата – Пловдив (на 2 и 3 Април), а на 5 и 6 април се откри в София. Домакин на роудшоуто в България е " БУЛАВТО " АД - формален вносител на FORD TRUCKS.



F-MAX е притежател на Международната премията " Камион на годината - 2019 " - най-уважаваната и влиятелна премия в промишлеността за тежкотоварни коли и беше показан за първи път предходната година на Международното Изложение за Тежкотоварни Автомобили IAA в Хановър, Германия сред 20 и 27 Септември.

" Изцяло новият F-MAX е планиран и създаден от FORD TRUCKS през цялото време в Центъра за научно-развойна активност в Истанбул. В него работят над 1500 инженери от целия свят ", съобщи генералният шеф на БУЛАВТО - FORD TRUCKS България, господин Виктор Вълку. " Инвестицията единствено в създаването на кабината наближава 1.5 милиарда $. Проектирана е по този начин, че да отговори оптимално на условията за комфорт, улеснение и функционалност, които клиентите ни чакат от FORD TRUCKS ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР