Новият електромобил на Дунфън“ Voyah дебютира на италианския пазар във

...
Новият електромобил на Дунфън“ Voyah дебютира на италианския пазар във
Коментари Харесай

Новият електромобил на „Дунфън“ Voyah дебютира на италианския пазар

Новият електрически автомобил на „ Дунфън “ Voyah дебютира на италианския пазар във вторник. Събитието е част от Миланската седмица на дизайна, като Voyah идва в три модела – Voyah Free SUV, Voyah Dreamer MPV и седанът Voyah Zhuiguang.

Бруно Мафричи, основен изпълнителен шеф на Carmobility Ltd., дистрибутор на Voyah в Италия, разгласи, че първите 100 автомобила от трите модела, налични в страната, към този момент са разпродадени. Той добави, че плъгин хибридните модели на марката ще бъдат пуснати на пазара в Италия скоро.

Гао Юен, началник на задграничния бизнес за Voyah, разкри проекти за изследване на пазарите на няколко други европейски страни, в това число Словакия, Германия, Испания и Португалия.

През 2022 година Voyah навлезе в няколко европейски страни, в това число Норвегия, Финландия, Дания, Холандия, България и Чешката република, с общ експорт от близо 10 000 автомобила.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед34690Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед21180Мартин Карбовски: Трябва ни гражданска война, която да се води от интелигенция, която не презира народа сиАлтернативен Поглед41768Татяна Дончева: " ЛЕВИЦАТА! " би трябвало да търси своите лични симпатизантиАлтернативен Поглед42885Татяна Дончева за Политическа партия: Тези хора в никакъв случай не са били на огромни хоризонтиАлтернативен Поглед86031Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед554458Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед183999Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед127753Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дни  Димитър Шивиков, коалиция на искащите, Макрон, натикани страните от соцлагера  Димитър Шивиков, коалиция на искащите, Макрон, </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР