Новият експанжън Civilization VI: Gathering Storm излиза само след два

...
Новият експанжън Civilization VI: Gathering Storm излиза само след два
Коментари Харесай

Civilization 6 е безплатна за ограничено време в Steam

Новият експанжън Civilization VI: Gathering Storm излиза единствено след два дни. Ако това не ви е задоволително да купите последното издание на паметната поредност, Steam може да ви накара. В идващите два дни (преди окончателното стартиране на Gathering Storm) студио Firaxis ви предлага безвъзмездна игра на платформата на Valve. Освен това, в случай че прекарването ви е харесало, можете да закупите играта на извънредно ниска цена.

В момента играта Civilization VI се продава с цели 70 % отстъпка за две издания – общоприетоо и Digital Deluxe. Това значи, че можете да закупите играта за 18 евро и малко повече за спомагателните сюжети и цивилизации. Gold изданието, включващо експанжъна Rise & Fall е понижено с 69 %, съвсем толкоз, колкото и другите (но въпреки всичко ще ви коства 80 лева). Разпродажбата завършват на 18-ти февруари.

Междувременно Civilization VI: Gathering Storm ще ви изправи против действителни естествени рискове и опасности. Консултирайте се с другите цивилизации по време на международен конгрес и въведете човечеството в ерата на бъдещето, разрешавайки проблемите с горивата, свръхпопулацията и въздействието върху климата. Имате опция да играете с 9 нови водача, в това число Елеонора от Аквитания. За жал промоцията не включва идния експанжън. Той към момента се продава в Steam на общоприетата цена от €39,99.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР