Новият драматичен канал Epic Drama ще посвети петък вечер на

...
Новият драматичен канал Epic Drama ще посвети петък вечер на
Коментари Харесай

Петък вечер с `Госпожа Уилсън` - една почти невeроятна, но истинска история

Новият трагичен канал Epic Drama ще посвети петък вечер на " Госпожа Уилсън ".
 Очаквайте по Epic Drama: Госпожа Уилсън търси кой е бил починалият ѝ брачен партньор
Историята в сериала ни връща в 1963 година Алисън Уилсън се завръща вкъщи и открива брачна половинка си Александър мъртъв. Една жена се появява на прага ѝ скоро по-късно и твърди, че е " същинската жена " на Алек. Алисън се заема да открие кой в действителност е бил брачният партньор ѝ, само че от тяхната връзка по време на войната, до момента в който е работил за тайните служби, до тайнствен интервал в Индия, той очевидно е пазел ревностно своите секрети...



Вдъхновен от записките на бабата на актрисата Рут Уилсън (Аферата), която е в основната роля, в „ Госпожа Уилсън “ вземат участие още Йън Глен (Game of Thrones), Кийли Хауис (Bodygard), Фиона Шоу (True Blood).



Снимки: Epic Drama

" Това е една от най-невероятните истории, които съм чувала. Писана е по спомените на моята баба ", споделя актрисата Рут Уилсън.

" Трудно е да се допусне, че е истина. Но в действителност се е случило ", прибавя сътрудникът ѝ във кино лентата Йън Глен.

Лентата споделя за жена, която на пръв взор живее напълно елементарен живот в краен квартал. Един ден тя се прибира да сервира обяда, само че намира брачна половинка си мъртъв.

" Така тя стартира да открива кой е той, споделя Рут. - Имал е четири съпруги и деца. Как, за бога, е успявал! Това е роман за секрети и неистини, за това по какъв начин живееш с тях, какво споделяш. "



Бъдещата мисис Уилсън се влюбва в брачна половинка си, който е с 25 години по-възрастен от нея. Той е публицист, разузнавач. Измислянето на истории е негова специалност и втора природа. Печели елементарно сърцата на дамите и за всяка от съпругите си е добър татко и сътрудник.

Бабата на Рут Уилсън умира, когато тя е на 22. " Познавах я добре. На моменти ми бе по-трудно да си показва по какъв начин се е чувствала, в сравнение с да го изиграя. Това бе най-трудната ми роля ", признава актрисата. Тя споделя, че фотосите на кино лентата са били доста положителен опит за фамилията ѝ и са заздравили връзката между децата на Александър Уилсън.



Очаквайте " Госпожа Уилсън " на 8 март, в 22:00 по Epic Drama.

Epic Drama е ТВ канал от фамилията на Viasat History и TV1000, наличен без спомагателна месечна такса за фена и без спирания за реклама, към този момент и във VIVACOM TV на позиция 55 за DTH в пакет TV 2L и на позиция 76 за IPTV в пакет TV 2L+. Еpic Drama e и в мрежата на А1 България на позиции за DTH – 60, за DTV (кабелна) – 214, за IPTV (Premium) - 201. ТВ каналът е разполагаем и в ТЕЛЕКАБЕЛ - на HD позиция 228, SD канал 185, Силистра ТВ – 173 канал, TV SAT COM - 23/24, в NetWorx – на позиция 230, както и в София – посредством NET1 на 133 канал. Можете да гледате първите епизоди на няколко от сериалите по Epic Drama онлайн свободно на: https://www.epicdrama.bg/watch-now/.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР