Новият детективски сезон на Маскираният певец започна, а Алекс Раева

...
Новият детективски сезон на Маскираният певец започна, а Алекс Раева
Коментари Харесай

Долу маските! Лора Караджова е Перлата, Руши Видинлиев - Камъкът

Новият детективски сезон на " Маскираният артист " стартира, а Алекс Раева разкри Лора Караджова, видя HotArena.

Дъщерята на Данчо Караджов се крие под маската на Перлата и в това са безапелационни и почитателите на предаването. Освен в тембъра на гласа й и аренби стила, в който се показа, Перлата танцува съвсем като Лора Караджова. Стилът на певицата е извънредно различим, а видео визитката издаде напълно известната изпълнителка.

" Тя не просто има личен натурален искра, само че е сътворена от същински бижутери със знатно родословие. Перлата е родена с цел да продължи делото на своя основател ", гласи част от жокерите за Перлата. Именно тези улики подсказват за 38-годишната Лора поради обстоятелството, че е щерка на именития артист Данчо Караджов.

Панелистите съумяха да загатнат и че под маската на Прилепът се крие надарения Иво Димчев. Около тази маска почитателите спрягат и името на Миро. " Само аз го разпознах, това е гениалният актьор, който стартира да прави домашни концерти. Това е моят доста непосредствен другар Иво Димчев ", безапелационен бе Азис.

Костюмът на Прилепът има общ белег със самият Димчев. Ексцентричният артист има татуирани точки по главата и тялото си, а маската в риалитито също има сходен знак на главата. " Пешка, която излиза от играта, с цел да се завърне като цар ", тази улика наведе панелистите на мисълта, че Камъкът е Руши Видинлиев. Талантливият артист се завърна с гръм и тропот на родната сцена, като направи няколко извънредно сполучливи концерта. Камъкът се показа и с ария на италиански, а Алекс Раева е безапелационна, че под маската е Руши.

" Руши е човек, който е направил доста неща в изкуството и в неговата област самичък, макар потеклото му ", по този начин Алекс аргументира решението да заложи на Видинлиев. Първият епизод на риалити предаването мина в смешки и закачки със Слави Трифонов поради наличието на Краси Радков на сцената. Алекс и Марта се майтапеха, че нито един от участниците не може да е Дългия, тъй като той не може да пее толкоз добре.

Марта Вачкова се изпусна, без да желае, къде живее Зуека. Както е известно, нисичкият водещ напусна България преди повече от три месеца. Но не посочи къде се е заселил. " Зуека нали живее в Испания. Не си правете смешки с него ", изръси Марта, която е част от панела на " Маскираният артист ". С думите си Вачкова удостовери информациите, че Зуека е при родственици на Иберийския полуостров, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР