Новият 15 сезон на Черешката на тортата ще поднесе на

...
Новият 15 сезон на Черешката на тортата ще поднесе на
Коментари Харесай

Ето кои готвят в новия сезон на Черешката на тортата

Новият 15 сезон на „ Черешката на тортата ” ще сервира на феновете доста вкусотии, забавни посетители и домакини и още по-интересни вечери. Доайенът на положителното обслужване началник Иван Манчев влиза в играта, тъй като няма единствено да раздава плакети, само че и ще слага оценки на домакините, оповестяват продуцентите на предаването.

В първата седмица от този сезон на „ Черешката на тортата ” ще има доста храна за очите и храна за размисъл.

Начало на кулинарната борба ще сложи ливанската принцеса и инфлуенсър Джейми Елиас, която ще опита да възхити гостите си с обичайната четиристепенна ливанска вечеря, само че ще бъде мощно сюрпризирана от седмичната задача, която ще сложи началник Манчев. Стресът ще е доста огромен – Джейми ще има потребност от помощ в кухнята, а гостите ще я притиснат до стената с въпроси по отношение на храната.

Втори кулинарния курс ще зададе близкоизточният баш занаятчия Башар Рахал. Сценарият при него ще е във френски жанр, а всичко в кухнята ще бъде приготвено с доста позитивна сила, пристрастеност и ентусиазъм. Ястия ще има за всеки от сърце, тъй като крайната цел е втори плакет в персоналната сбирка на артиста.

Трети на кулинарния подиум излиза репортерът в свободна категория Боби Ваклинов. Готвенето ще е на живот и гибел, а устремът към първото място ще премине през македонски специалитети с китайски привкус. Десертът ще води гостите на последваща географска широчина, а изненадите за тях няма да спрат до тук.

Жената с задача да основава хубост – бижутерът и художник Искра Георгиева, поставя престилката в четвъртък. Тя ще заложи на вегетарианско меню, а ювелирна акуратност няма да ѝ липсва нито в кухнята, нито в сервирането. Искра ще опита да върне гостите в детството с десерт, който ще ги възхити.

Мултифункционалното момиче Ваня Щерева ще има ексцентрична концепция за поднасянето на вечерята в края на седмицата, а менюто ще бъде малко и ясно. Перфекционизмът и отношението към детайла в кухнята на домакинята също ще бъдат на високо равнище. Домакинята ще се опита да изненада гостите, само че и те ще ѝ подреден номер, който да я развесели.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР