NOVITEC разпространи информация за новата си програма за доработка на суперспортния McLaren

...
NOVITEC разпространи информация за новата
си програма за доработка на
суперспортния McLaren
Коментари Харесай

Доработен от NOVITEC McLaren 570GT се ускорява до 100 км/ч за 3 секунди

NOVITEC популяризира информация за новата си стратегия за доработка на суперспортния McLaren 570GT, в която са включени съществени промени както по екстериора и интериора, по този начин и по задвижването.

След намесата на инженерите и дизайнерите на NOVITEC, McLaren 570GT получава максимална мощ от 646 конски сили и е в състояние да се форсира от 0 до 100 км/ч за 3 секунди. Максималната скорост на движение на автомобила пък към този момент е 335 км/ч. В “стандартната ” си версия, колата е оборудвана с 3.8 литров, V8 мотор с максимална мощ от 570 конски сили, ускорява се от спряло състояние до 100 км/ч за 3.4 секунди и може да развие максимално 328 км/ч.

В програмата за доработка на McLaren 570GT, от NOVITEC включват особено разработен карбонов аеродинамичен пакет, който е поректиран след тествания във въздушен тунел, олекотени джанти, оптимизирано окачване, което приближава колата към пътя с 30 мм, нови стоманена или INCONEL изпускателна система, както и редица възможности за персонализиране на интериора.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР