Новите вероятни дати за избори в Гърция са 21 май

...
Новите вероятни дати за избори в Гърция са 21 май
Коментари Харесай

Новите вероятни дати за избори в Гърция са 21 май и 2 юли

Новите евентуални дати за избори в Гърция са 21 май и 2 юли. 80 дни от нещастието се смятат за безвредно време, през което отговорностите да бъдат заслужено поети.

Изборният график, довел до слагането на първата изборна урна на Цветница, 9 април, е ревизиран, тъй като оставащите по-малко от пет седмици до тогава не са задоволително време, с цел да се развият предизборните акции на всички фракции, с цел да могат жителите да преценяват и съпоставят както техните оферти, по този начин и дейностите на всяка една. 

Според информация новите дати, които се разискват за изборите са 21 май или 2 юли.

Тези две дати, съгласно осведомени източници, не основават проблем с гръцките изпити за банкет във ВУЗ, а 80-те дни, които ще изминат от трагичния случай в Темби, „ са безвредно време за заслужено вдишване на отговорности, само че и държавното управление да покаже, че може страната най-сетне да се снабди с благонадежден и безвреден железопътен превоз “.

Въпреки „ знака за безмълвие “, даден от министър-председателя Кириакос Мицотакис, който прикани околните си сътрудници да се причислят към възприятията на болшинството жители и да не се занимават с други въпроси с изключение на тези, свързани с нещастието на Темпи, в политическия подтекст се водят полемики по отношение на графика на изборите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР