Новите съседи на победител от EuroMillions джакпот нямаха представа“, че

...
Новите съседи на победител от EuroMillions джакпот нямаха представа“, че
Коментари Харесай

Съседите на победителя от EuroMillions „нямаха представа“ той е спечелил джакпот от £45 милиона на 22-годишна възраст

Новите съседи на победител от EuroMillions джакпот „ нямаха визия “, че той сграбчи £45 милиона единствено на 22 години.

Мат Топхам печели облагата от лотарията с тогавашната си другарка Каси Карингтън през 2012 година и влюбените от детството се спрягат същата година.

Мат има три деца от Каси, само че двойката неотдавна удостовери раздялата си. Мат, който е някогашен декоратор, от този момент се реалокира с приятелката си Ейми Кокс и двамата демонстрираха обичани експонати на ски пътувания и първокласни вечери в Лондон.

Бащата на три деца също е видян водач към госпожа Кокс в неговото Maserati. Смята се, че госпожа Кокс, за която се счита, че има три лични деца, живее в къща покрай Линкълн, където съседите споделиха, че „ нямат визия “ за голямата облага на Мат.

„ Нямахме визия той беше печеливш от лотарията. Идва в близост със своето Maserati, тъй че към момента би трябвало да има една или две боби ", сподели един комшия. Друг добави: „ Не мисля, че тя в миналото е работила, тъй като е заета да се г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР