Новите съчетания на ансамбъла ни по художествена гимнастика са за

...
Новите съчетания на ансамбъла ни по художествена гимнастика са за
Коментари Харесай

Весела Димитрова: Новите съчетания на ансамбъла са за олимпийско злато

Новите съчетания на ансамбъла ни по художествена гимнастика са за олимпийско злато. Това съобщи в изявление за БНР старши треньорът на тима ни Весела Димитрова.

“Мисля, че се получиха доста положителни, конкурентноспособни съчетания, като за олимпийски игри. Подбрахме доста хубави музики, които ще се харесат на всички хора в България и в чужбина. Мисля, че съчетанията са за олимпийско злато “, съобщи Весела Димитрова.

“Вече сме в предварителен интервал. Момичетата са здрави. Доста са стимулирани от признателността, която получиха освен от Министерството на младежта и спорта, само че и от всички хора, които посетиха нашите спектакли в страната. Дай, Боже, да са здрави и да покажат това на което са способни през 2020 година”, сподели още тя.

Весела Димитрова изясни, че през днешния ден на ансамбъла следва вътрешен оглед на новите съчетания. Първото публично контролно ще бъде през февруари, а първото съревнование за тях ще е първата седмица на април на международната купа в Пезаро (Италия).

“Плановете са да участваме в три международни купи – Пезаро, София и Баку и по-късно е европейското състезание в Киев”, приключи Димитрова.

БНР
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР