Новите правила за Брекзит може да означават, че Свети Валентин

...
Новите правила за Брекзит може да означават, че Свети Валентин
Коментари Харесай

Експертът по цветя издава мрачно предупреждение за Свети Валентин, тъй като „Брекзит може да причини недостиг“

Новите правила за Брекзит може да значат, че Свети Валентин е провал за милиони британци със забележителен дефицит на цветя за Свети Валентин и Деня на майката, счита специалист предизвестен.

Хиляди сътрудници и майки ще останат разочаровани тази година, като доста от тях се чака да пропуснат букети в своя специфичен ден, с помощта на новата инспекция, която идва на растения от Европейския съюз, настояват вносители на цветя.

Граничните инспекции след Brexit, които би трябвало да влязат в действие този месец, ще значат, че цветята ще би трябвало да стоят в задните елементи на камионите с часове по-дълго, до момента в който се прави документи, което значи евентуално пагубни вреди, сподели Крис Бонет, създател на GardeningExpress.

Производителите на цветя в Холандия молят държавното управление на Обединеното кралство да отсрочи смяната, с цел да предотврати вреди и загуби за промишлеността. Както е в този момент, от 31 януари европейските вносители ще дават нови здравни документи за скотски...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР