Новите носове на Александра и Даниел Петканови им изиграха лоша

...
Новите носове на Александра и Даниел Петканови им изиграха лоша
Коментари Харесай

Петканови останаха без реклами заради новите носове

Новите носове на Александра и Даниел Петканови им изиграха неприятна смешка и безусловно ги закопаха. Репортер на „ Уикенд “ видя, че от известно време фамилията няма никакви реклами, с изключение на състезателен бранд, с който имат подписан годишен контракт за платено партньорство.

Петканови, които още веднъж са в обтегнати връзки и са пред бракоразвод, споделят фотоси от всекидневието си, само че към този момент не ни промотират прахове за пране, козметика и мобилни телефони, от които са „ доста доволни”, тъй като са взели някой лев за хвалебственото видео или фотография. Рекламите им секнаха, малко откакто се подложиха на интервенция на носовете си в турска клиника. Семейството се оперира на облага, като даже получи стабилен хонорар за рекламната интервенция. След интервенцията последва хейт от страна на почитателите им, които ги разкритикуваха, че са прекалили и към този момент простотиите им идват допълнително. Алекс, която дневно промотираше сред 5 и 10 продукта, последователно понижи броя на рекламните фотоси. От началото на годината моделката няма никакви проходи от работата си като инфлуенсър.

„ Добре че купиха жилището, като че ли е знаела, че ще залязат. Дано са изплатили по-голямата част от вкъщи си, че другояче не знам какво ще правят”, разясняват ги почитателите им. Даниел също не ни предлага нищо, което да си купим, най-малко от месец. В някои дни откритието на Милен Цветков не споделя нито едно стори, нещо, което не можеше да се случи преди година, когато фамилията беше супер ангажирано с работа и не отхвърляше задължения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР