Новите метеорологични карти показват огромна стена от сняг, която ще

...
Новите метеорологични карти показват огромна стена от сняг, която ще
Коментари Харесай

Метеорологичните карти на Обединеното кралство разкриват точно кога полярният вихър ще замръзне Великобритания с взрив от -7C

Новите метеорологични карти демонстрират голяма стена от сняг, която ще покрие Обединеното кралство след няколко седмици.

Текущи прогнози демонстрират, че снежни дъждове може да ударят редица региони в страната по-късно този месец. Условията също се чака да станат хладни с температури до -7C в някои елементи на Англия. Експертите споделят, че това е по този начин, тъй като полярният ураган отслабва и стартира да нахлува по-студен въздух. Данните от WX Charts демонстрират, че снежното време може да стартира на 21 февруари, съгласно Edinburgh Live.

Очаква се температурите да се намалят до под нулата в някои елементи, в това число в Уелс и елементи от северна Англия. В огромна част от Англия ще има студено 0C.

В Шотландия температурите ще паднат до -7C. Джейсън Никълс, водещ интернационален прогнозист и старши метеоролог в Accuweather.com, сподели, че отслабен полярен ураган може да докара до сняг. Той сподели: „ Полярният ураган ще отслабне и ще се разтегне в края на тази седмица или през уикенда, само че силат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР