Новите кадри на столичния кмет Васил Терзиев са уволнени от

...
Новите кадри на столичния кмет Васил Терзиев са уволнени от
Коментари Харесай

Георги Георгиев: Терзиев връща уволнени от Фандъкова през парадния вход

Новите фрагменти на столичния кмет Васил Терзиев са уволнени от Йорданка Фандъкова. Това сподели общинският консултант от ГЕРБ/СДС Георги Георгиев.

" Изключително сме обезпокоени от новото предопределение на кмета Терзиев - уволненият от госпожа Фандъкова някогашен към този момент шеф на завода за боклуци. Този човек е уволнен по отношение на драматичен случай със смъртен случай под негово управление. Загинал е служащ в завода за боклуци, ден по-късно подаде оставка и зам.-кметът по екология. Същият човек е наказан от Върховен касационен съд по отношение на друга повреда в " Кремиковци " с трима починали и наз 20 ранени. Тоест в две ръководени от него предприятия има 4 смъртни случая ", добави още Георгиев.

„ Васил Терзиев няма екипът, за който е приказвал.  Вероятно кметът е бил измамен, не упрекваме него, би трябвало да се ревизира кой го е предложил, с цел да е ясно по какъв начин хора, които са уволнени поради смъртни случаи, се връщат на бял кон в Столична община. Това ли са новите стандарти, това ли е квалифицираният екип? Уволнени фрагменти на Фандъкова да бъдат връщани пред парадния вход ", съобщи Георгиев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР