Новините за влошеното здравословно състояние на Путин са свободни съчинения.Няма

...
Новините за влошеното здравословно състояние на Путин са свободни съчинения.Няма
Коментари Харесай

Шефът на ЦРУ: Няма данни Путин да е в лошо здравословно състояние

" Новините " за влошеното здравословно положение на Путин са свободни съчинения.

Няма данни, че Владимир Путин е неустойчив или в неприятно здравословно положение, съобщи шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ.

В медиите все по-често се появяват непотвърдени спекулации, че Путин, който тази година навършва 70 години, може да страда от неприятно здраве, евентуално от рак. Уилям Бърнс сподели, че няма доказателства за това, като се пошегува, че той наподобява " прекомерно здрав ".

" Има доста клюки за здравето на президента Путин и доколкото можем да кажем, той е изцяло здрав ", съобщи Бърнс на форума за сигурност в Аспен в Колорадо.

Бърнс, който е работил като дипломат в Москва, съобщи, че е следил и работил с съветския водач повече от две десетилетия.

" Г-н Путин е " огромен последовател на контрола, заплашването и реваншизма " и тези негови качества са се затвърдили през последното десетилетие, когато кръгът на съветниците му се е свил ", сподели още шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ.

" Той е уверен, че ориста му като съветски водач е да възвърне Русия като велика мощ. Вярва, че ключът към това е да се сътвори още веднъж сфера на въздействие в съседство с Русия, а това не може да стане без надзор над Украйна ", изясни Бърнс.

По думите му Путин в действителност има вяра на реториката си. " Чувал съм го да споделя това частно през годините, че Украйна не е същинска страна ", означи Бърнс, представен от БГНЕС

" Е, същинските страни се съпротивляват. И тъкмо това направиха украинците ", акцентира той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР