Новината за трансфера на Сандро Вагнер от Хофенхайм в Байерн

...
Новината за трансфера на Сандро Вагнер от Хофенхайм в Байерн
Коментари Харесай

На кого да вярваме - на Байерн или Хофе?

Новината за прехвърлянето на Сандро Вагнер от Хофенхайм в Байерн (Мюнхен) беше показана с една дребна разлика от двата клуба. В уеб страницата на първенците нападателят е представен да споделя следното: “Когато офертата дойде, въобще не се замислих”. В същото време в формалната информация от пресслужбата на досегашния му клуб се споделяше следното: “Почувствах се поласкан от интереса на Байерн, само че първо трябваше да помисля”.

По-късно цитатът от уеб страницата на Хофе беше заличен, което идва да покаже кой е импровизирал.

Иначе Вагнер изненада с избора си на номер в Мюнхен - №2. “Повечето номера бяха заети, в това число и обичаният ми №14. Този с “двойката” беше вторият ми избор”, изясни 30-годишният немски национал.
" Ich bin sehr, sehr glücklich, dass alles geklappt hat und freue mich, wieder hier zu sein! " #ServusSandro #FCBayern #MiaSanMia pic.twitter.com/AL1aurMh2V
— FC Bayern München (@FCBayern) December 21, 2017

№2 не е измежду най-популярните на “Алианц Арена”. Фланелката с този номер не е била носена от 2012 година насам, когато за последно с нея беше Брено. Тогава обаче бразилецът влезе в пандиза и одисеята му в Байерн завърши.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР