Новината за предсрочното освобождаване на Йожи ме шокира. Откакто ни

...
Новината за предсрочното освобождаване на Йожи ме шокира. Откакто ни
Коментари Харесай

Синът на жертвата на Наглите Киро Киров: С ужас очаквах момента, в който ще пуснат някой

Новината за предварителното освобождение на Йожи ме шокира. Откакто ни се случи всичко това, живеем в боязън. В началото ходехме с защита, животът ни доста се промени. С смут чаках момента, в който ще пуснат някой от тях на независимост. Това показа пред Нова тв Иван Киров, синът на отвлечения от " Наглите " предприемач Киро Киров.
Още по тематиката
" Ако срещна Йожи, не съм сигурен, че ще го позная. За мен не би трябвало човек, наказан за такова закононарушение, да бъде пуснат прибързано. Съдбите на всички отвлечени се трансформираха. Голяма част от тях се скриха от света, тъй като се опасяват ", добави Иван Киров.

Според него никой не търси парите от откупите, които са желали.

" Къде са те? Има ли настрана дело? Вероятно средствата са си в тях и когато излязат от пандиза, ще си ги употребяват ", счита той.

Апелативният съд в София освободи през вчерашния ден предварително от пандиза един от наказаните членове на групата на " Наглите ". Ивайло Ефтимов-Йожи излиза от затворническото общежитие " Казичене " 2 години и 5 месеца по-рано. Той трябваше да изтърпи наказване от 18 години отнемане от независимост.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР