Новината за новия филм Rug & Tug, който събира Скарлет

...
Новината за новия филм Rug & Tug, който събира Скарлет
Коментари Харесай

Скарлет Йохансон и настроенията около новата ѝ роля

Новината за новия филм Rug & Tug, който събира Скарлет Йохансон с режисьора Рупърт Сандърс ( " Дух в ризница " ), предизвика разпалени полемики.

Йохансон ще извършва ролята на Жан Мари Гил във кино лентата, който се основава на същинската история на живота на Гил. Гил се ражда жена, само че по-късно се самоопределя като мъж и назовава себе си Данте " Текс " Гил. Гил се постанова в доминирания от мъже незаконен бизнес и се трансформира в мафиотски необут в подземния свят на Питсбърг през 70-е. Жан Мари Гил построява своята империя посредством верига противозаконни зали за разтривки, проституция и търговия с анаболи. Централно място обаче в сюжета на кино лентата ще заема буйната връзка на Жан с приятелката му Синтия.

Публикация, споделена от rupert sanders (@rupertmsanders) на Мар 2, 2017 в 12:27 PST

Новината за присъединяване на Йохансон в ролята ѝ на транс мъжа Гил (ражда се жена, само че се разпознава и живее като мъж) беше посрещната с митинги и рецензии, а доста онлайн коментаторите твърдяха, че ролята би трябвало да са даде на автентичен транссексуален артист.

Йохансон към този момент реагира на гневните мнения в малко изказване за Bustle, където актрисата показа: " Кажете им, че те могат да се извърнат към Джефри Тамбор, Джаред Лато и Фелисити Хъфман за коментар ". Тамбор, Лето и Хъфман към този момент са играли транс дами (раждат се мъже, само че се разпознават и живеят като мъже )в разнообразни функции в киното и малкия екран.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР