Новината е лоша - средствата не са стигнали до банковата

...
Новината е лоша - средствата не са стигнали до банковата
Коментари Харесай

Цяла България Трябва Да Прочете Това, Безбожие: Вижте Какво Извършиха С Малкия Стефчо

Новината е неприятна - средствата не са стигнали до банковата сметка на болничното заведение... макар уверението на здравното министерство, че парите към този момент са преведени на 16 януари.

Оказва се, че Фондът е направил превода два дни по-късно. " Като говорихме с вашия Фонд за деца, те споделиха: " Ще изпратим парите през днешния ден ". После получихме и извадка от превода, който е от 18 януари. Ние не сме сигурни, че ще получим парите, тъй като ги нямаме в нашата сметка. Това не е лекуване за 1 евро, то е доста скъпо! И всеки би споделил, че не може да рискува в този случай ", изяснява доктор Миреа.

В момента болничното заведение разискват дали да поемат риска и на следващия ден да слагат инжекцията на Стефан. Бащата също се надява момчето да получи първата доза от лекарството в този момент - тъй като всяко пътешестване е мъчно.

От Българката национална банка обясниха, че няма закъснение в превода и сумата би трябвало на следващия ден да бъде получена на сметката на румънската болница.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР