Новината, че най-фит двойката на България, Златка Димитрова и Кирил

...
Новината, че най-фит двойката на България, Златка Димитрова и Кирил
Коментари Харесай

Вече официално: Златка Димитрова потвърди раздялата си с Кирил Танев по категоричен начин

Новината, че най-фит двойката на България, Златка Димитрова и Кирил Танев, са се разделили, изненада мнозина. 

Всъщност даже не беше и вест в същинския смисъл на думата. Просто двамата изтриха общите си фотоси, което постоянно е значело тъкмо това. Когато писахме през седмицата, написахме, че двамата са оставили единствено тези фотоси, които са част от спонсорирани изявления. Е, към този момент и тях съвсем ги няма. Ако погледнете профилите и на двамата, в случай че не знаете, че са били двойка, няма и да си го помислите.

Виж още: Любов и благополучие: Глория качи първа фотография с внучката си и очарова

Е, към този момент има и друго доказателство в тази посока. По принцип точно Кирил Танев тренираше отдадената на фитнеса Златка и постоянно в Q&A с почитателите си получаваше въпроси точно за режима и тренировките на Злати. Е, някогашната плеймейтка и сегашна ТВ водеща и фитнес модел към този момент има нов треньор.

Всъщност новината за новия треньор пристигна точно от тази фотография нагоре, под която Златка получава похвали за формата си в мнения. Тя разяснява тези похвали, отбелязвайки новия си треньор - Джорджина Христова. 

Виж още: Хейтъри ще кажат, че е Photoshop: Тита шашна с нова визия, почитателите ѝ са изумени!

Междувременно прави усещане, че Кирил е спрял да следва Златка в Instagram. Той за сметка на това следва новата треньорка на бившето си гадже. Златка също не следва в обществената мрежа някогашния си сътрудник.

Изображение: https://www.instagram.com/kiril.tanev.fitness/
https://www.instagram.com/zlatka_dimitrova_official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР